Over mij

Natuurlijk Annemarie

Ik ben Annemarie

Ik ben moeder van 3 volwassen dochters en ben een rasoptimist. Ik leef nieuwsgierig, hou van mijn vrijheid en probeer het onderste uit de kan van het leven te halen.
Ik hou mij vooral bezig met preventieve gezondheidszorg. Oftewel… hoe kan ik zorgen voor optimale gezondheid met als doel ‘fris en fruitig’ gezond ouder worden. Mijn persoonlijke ervaring is daarvoor de aanleiding.

In 2014 raakte ik besmet met ‘het gezondheidsvirus’ en veranderde ik onder andere mijn voedingspatroon, leefstijl, mindset, en ging ik supplementen gebruiken. Na ruim een jaar was ik van mijn chronische klachten af (hoge bloeddruk, astma en allergieën, eczeem en maagklachten) en kon ik zelfs mijn ‘abonnementje’ bij de apotheek opzeggen.
Dat voeding en leefstijl zo’n sterke invloed heeft, heeft mij enorm verbaasd! Mijn klachten zijn ook nooit meer teruggekomen! Dat resulteerde erin dat ik een opleiding ben gaan volgen tot natuurvoedingsadviseur en daarna ook nog de opleiding tot Intermittent Fasting coach.
Sinds die tijd mag ik volop genieten van wat een gezond lichaam en een gezonde geest met je leven doen. Preventie is daarbij belangrijk voor mij. Ik werk dan ook graag met mensen die hun eigen gezondheid willen verbeteren of herstellen.

Ik ontdekte dat voor optimale gezondheid drie pijlers belangrijk zijn; fysiek, mentaal maar ook financieel.
Daar mag een mooi evenwicht in zijn zodat elk gebied gezond is en je het leven kunt leiden zoals jij het wilt. En dat is mogelijk! Ik kan jou helpen om balans te creëren op fysiek, mentaal en financieel gebied.
Mijn focus ligt op het helpen van zoveel mogelijk mensen naar optimale gezondheid met een optimale weerstand en meer energie. Daarnaast begeleid ik mensen ook zakelijk en geef hen de mogelijkheid om een residueel inkomen te verdienen.

Spreekt bovenstaande jou aan of heb je hier vragen over? Dan kom ik graag met je in contact om samen te kijken naar hoe ik jou helpen kan.